Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andino Sport Clube Scaloneta Fc
352 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Abello rent richting de bal. Devan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huenteo. Huenteo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hanael verovert de bal door een tackle van achteren. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello geeft een hoge lob. Demaría rent richting de bal. Demaría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Slapka rent richting de bal. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch probeert naar een medespeler te passen. Demaría rent richting de bal. Demaría schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 0:1

17e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch met een sublieme pass. Demaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaría schiet op doel. Percoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Maggio is nu in balbezit. Maggio passt de bal met de wreef. Neiman is nu in balbezit. Neiman schiet op doel. Priano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 1:1

31e minuut.
Neiman schiet op doel. Priano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Furios de bal onder controle te krijgen. Huenteo rent richting de bal. Huenteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zuppa trapt de bal weg van het doel. Cruz kopt de bal weg. Abello heeft problemen om de bal te vangen. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo draait met de bal, schiet en ... Zuppa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neiman rent richting de bal. Neiman haalt uit met een fantastische trap. Zuppa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 2:1

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zuppa niet meer kan verder spelen. Berbari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 42%, Scaloneta Fc 58%.
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 2:1

62e minuut.
Percudani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jerome komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Furios probeert naar een medespeler te passen. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo passt de bal zonder na te denken. Neiman is nu in balbezit. Neiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 3:1

86e minuut.
Jerome rent richting de bal. Jerome passt de bal zonder na te denken. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaría rent richting de bal. Demaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 49%, Scaloneta Fc 51%.
Andino Sport Clube - Scaloneta Fc 3:1