Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tero F.C Rifle Club
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rossi passt de bal zonder na te denken. Draghi is nu in balbezit. Tortul rent richting de bal. Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wuñyelfe met de inworp. Del Toro heeft problemen om de bal te vangen. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul schiet op doel. Castellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rossi probeert naar een medespeler te passen. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci probeert naar een medespeler te passen. Anuillang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuillang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Neiman is nu in balbezit. Draghi begaat een overtreding. Draghi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Scotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghi verovert de bal door een tackle van achteren. Draghi speelt de bal door. Tortul heeft problemen om de bal te vangen. Tortul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tero F.C - Rifle Club 0:1

39e minuut.
Rossi met een snelle inworp. Wuñyelfe probeert naar een medespeler te passen. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul onderschept slim de pass. Tortul draait met de bal, schiet en ... Castellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tero F.C 59%, Rifle Club 41%.
Tero F.C - Rifle Club 0:1

57e minuut.
Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Draghi. Draghi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Levipani probeert naar een medespeler te passen. Del Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levipani is nu in balbezit. Anuillang onderschept slim de pass. Anuillang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Silvera geeft de bal voor. Tortul controleert de bal met de borst. Tortul rent richting de bal. Tortul verovert de bal door een tackle van achteren. Tortul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tero F.C 53%, Rifle Club 47%.
Tero F.C - Rifle Club 0:1