Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rifle Club Zorros Lincoln
424 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Herzog onderschept slim de pass. Ruiz Díaz speelt de bal door. Mardoni rent richting de bal. Mardoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Urrechea met een sublieme pass. Klungelig pakt Remolcoy de bal. Urrechea is nu in balbezit. Draghi verovert de bal door een tackle van achteren. Draghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wuñyelfe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wibberley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wuñyelfe met een sublieme pass. Draghi is nu in balbezit. Runiahue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Runiahue krijgt een gele kaart. Draghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wuñyelfe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pietravallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 56%, Zorros Lincoln 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Zorros Lincoln 0:0

51e minuut.
Herzog schiet op doel. Daar is Sansone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro kopt de bal weg. Ostheguy geeft de bal voor. Herzog springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Draghi onderschept slim de pass. Draghi probeert naar een medespeler te passen. Tortul is nu in balbezit. Tortul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rifle Club - Zorros Lincoln 1:0

55e minuut.
Levipani geeft de bal voor. Inworp. Remolcoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Herzog is nu in balbezit. Herzog draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rifle Club - Zorros Lincoln 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 52%, Zorros Lincoln 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Zorros Lincoln 1:1