Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: Jerebian Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1293
Jerebian Racing Club 1903
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Manghi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luder de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormazábal. Ormazábal krijgt een gele kaart. Luder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rackiewitz springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jerebian - Racing Club 1903 0:1

9e minuut.
Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren speelt de bal door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Le Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Le Roger geeft een hoge lob. Coloccini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sepulveda Caceres geeft een hoge lob. Ormazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormazábal probeert naar een medespeler te passen. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren schiet op doel. Piriz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jerebian - Racing Club 1903 1:1

13e minuut.
Ormazábal is nu in balbezit. Ormazábal passt de bal zonder na te denken. Yrigoyen rent richting de bal. Yrigoyen geeft een hoge lob. Bourgeois geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Frys probeert naar een medespeler te passen. Rackiewitz is nu in balbezit. Pairo rent richting de bal. Rackiewitz onderschept slim de pass. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Frys rent richting de bal. Rackiewitz is nu in balbezit. Manghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz onderschept slim de pass. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Frys verovert de bal door een tackle van achteren. Wells is nu in balbezit. Wells passt de bal zonder na te denken. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Rackiewitz rent richting de bal. Rocha rent richting de bal. Rackiewitz onderschept slim de pass. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayuer met een snelle inworp. Sepulveda Caceres speelt de bal door. Fren is nu in balbezit. Fren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Luder rent richting de bal. Manghi onderschept slim de pass. Manghi probeert naar een medespeler te passen. Fren rent richting de bal. Fren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sepulveda Caceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepulveda Caceres schiet op doel. Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois haalt uit met een fantastische trap. Piriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Serrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polesello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerebian 44%, Racing Club 1903 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerebian - Racing Club 1903 1:1

57e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft de bal voor. Kempes probeert de bal aan de voet te houden. Wells rent richting de bal. Wells geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sedepski onderschept slim de pass. Inworp. Bourgeois met de inworp. Sepulveda Caceres is nu in balbezit. Sepulveda Caceres schiet op doel. Piriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerebian 44%, Racing Club 1903 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerebian - Racing Club 1903 1:1