Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andino Sport Clube JD
352 Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Furios met een sublieme pass. Maggio is nu in balbezit. Maggio probeert naar een medespeler te passen. Neiman is nu in balbezit. Neiman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stiglitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andino Sport Clube - JD 1:0

11e minuut.
Cruz rent richting de bal. Mulet begaat een overtreding. Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz met een snel genomen vrije trap. Stiglitz met een sublieme pass. Cruz kopt de bal weg. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 51%, JD 49%.
Andino Sport Clube - JD 1:0

56e minuut.
Furios is nu in balbezit. Adelsteen begaat een overtreding. Furios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slapka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is De Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenteo rent richting de bal. Huenteo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Furios met een sublieme pass. Cruz kan de bal niet met de borst controleren. Webber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Webber krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Gaspari de bal. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo met een sublieme pass. Furios rent richting de bal. Furios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 33%, JD 67%.
Andino Sport Clube - JD 1:0