Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: JD Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2371
JD Andino Sport Clube
Defend Tactiek 352
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Schwarzstein is nu in balbezit. Huenteo verovert de bal door een tackle van achteren. Neiman rent richting de bal. Neiman draait met de bal, schiet en ... Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Maggio probeert naar een medespeler te passen. Furios rent richting de bal. Mulet rent richting de bal. Huenteo verovert de bal door een tackle van achteren. Huenteo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Furios rent richting de bal. Furios passt de bal in één keer door. Huenteo rent richting de bal. Neiman is nu in balbezit. Neiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mattas heeft problemen om de bal te vangen. Mattas geeft een lange en hoge pass. Adelsteen rent richting de bal. Adelsteen geeft een hoge lob. Priesmeier kopt de bal weg. Percoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Percoco speelt de bal door. Mulet kopt de bal weg. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Webber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aspero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattas met de inworp. Neiman is nu in balbezit. Neiman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Furios passt de bal met de wreef. Mattas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priesmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webber is nu in balbezit. Webber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 61%, Andino Sport Clube 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JD - Andino Sport Clube 0:0

59e minuut.
Mulet is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz speelt de bal door. Furios is nu in balbezit. Furios met een sublieme pass. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Aspero passt de bal in één keer door. Mulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulet probeert naar een medespeler te passen. Webber heeft problemen om de bal te vangen. Webber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - Andino Sport Clube 1:0

76e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinello onderschept slim de pass. Farinello met een sublieme pass. Webber rent richting de bal. Webber schiet op doel. Percoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Medone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Webber schiet op doel. Percoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - Andino Sport Clube 2:0

79e minuut.
Furios passt de bal in één keer door. Maggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggio met een sublieme pass. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 75%, Andino Sport Clube 25%.
JD - Andino Sport Clube 2:0