Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: team 5 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2067
team 5 Rifle Club
442 Tactiek 424
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Draghi is nu in balbezit. Draghi speelt de bal door. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul draait met de bal, schiet en ... Albertarrio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pitman met een sublieme pass. Levipani is nu in balbezit. Laguinge onderschept slim de pass. Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Kayupi de bal onder controle te krijgen. Posse bereikt de bal nog maar net als eerste. Posse passt de bal in één keer door. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Greco is nu in balbezit. Greco passt de bal in één keer door. Cattaneo is nu in balbezit. Cattaneo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansone rent richting de bal. Laguinge onderschept slim de pass. Laguinge haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Levipani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Rifle Club 1:0

12e minuut.
Bolaño verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaño geeft een hoge lob. Laguinge kopt de bal weg. Cattaneo is nu in balbezit. Cattaneo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Rifle Club 2:0

20e minuut.
Pitman geeft een hoge lob. Sansone heeft problemen om de bal te vangen. Cattaneo rent richting de bal. Cattaneo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Rifle Club 3:0

32e minuut.
Crespi speelt de bal door. Draghi speelt de bal door. Tortul is nu in balbezit. Tortul schiet op doel. Bolosin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team 5 43%, Rifle Club 57%.
team 5 - Rifle Club 3:0

59e minuut.
Bolosin speelt de bal door. Wuñyelfe kopt de bal weg. Pitman geeft de bal voor. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro geeft een lange en hoge pass. Bolosin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team 5 - Rifle Club 3:1

66e minuut.
Crespi is nu in balbezit. Crespi geeft een lange en hoge pass. Genta kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monsanto neemt de hoekschop. Genta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Wuñyelfe met een sublieme pass. Carrusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Napolitano krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kayupi onderschept slim de pass. Kayupi geeft de bal voor. Silvera is nu in balbezit. Laguinge onderschept slim de pass. Laguinge haalt uit met een fantastische trap. Genta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kayupi geeft de bal voor. Inworp. Posse met een snelle inworp. Draghi rent richting de bal. Draghi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Laguinge onderschept slim de pass. Laguinge passt de bal met de wreef. Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team 5 49%, Rifle Club 51%.
team 5 - Rifle Club 3:1