Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Max Yaguar Moreno FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Picchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Picchio geeft de bal voor. Antinanco controleert de bal met de borst. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Antinanco onderschept slim de pass. Antinanco passt de bal in één keer door. Fredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya onderschept slim de pass. Celaya schiet op doel. Wilde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 0:1

25e minuut.
Delbosco rent richting de bal. Arpesella onderschept slim de pass. Arpesella passt de bal in één keer door. Villareal rent richting de bal. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 1:1

39e minuut.
Antinanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal speelt de bal door. Villareal is nu in balbezit. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Picchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Craviotto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Max 52%, Yaguar Moreno FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 1:1

49e minuut.
Fucaracchio met de inworp. Villareal rent richting de bal. Villareal met een sublieme pass. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Arpesella heeft problemen om de bal te vangen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal passt de bal in één keer door. Villareal rent richting de bal. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gowland is nu in balbezit. Villareal onderschept slim de pass. Villareal passt de bal met de wreef. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal met een sublieme pass. Kurtzbart met een sublieme pass. Fucaracchio is nu in balbezit. Fucaracchio geeft de bal voor. Calvente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal zonder na te denken. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Petrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 2:1

87e minuut.
Moner rent richting de bal. Moner passt de bal met de wreef. Garrabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowland is nu in balbezit. Gowland schiet op doel. Wilde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Max 48%, Yaguar Moreno FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Max - Yaguar Moreno FC 2:2