Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaguar Moreno FC Rifle Club
433 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kurtzbart geeft de bal voor. Inworp. Carrusca met een snelle inworp. Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Delbosco onderschept slim de pass. Salerno is nu in balbezit. Salerno probeert naar een medespeler te passen. Celaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 1:0

22e minuut.
Kurtzbart is nu in balbezit. Kurtzbart geeft een lange en hoge pass. Del Toro kopt de bal weg. Posse is nu in balbezit. Posse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Phillip heeft problemen om de bal te vangen. Wuñyelfe probeert naar een medespeler te passen. Tortul is nu in balbezit. Tortul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Crespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno onderschept slim de pass. Wuñyelfe begaat een overtreding. Wuñyelfe krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Crespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbosco rent richting de bal. Wuñyelfe maakt een afschuwelijke overtreding. Wuñyelfe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Gowland passt de bal met de wreef. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri geeft de bal voor. Celaya rent richting de bal. Celaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaguar Moreno FC 46%, Rifle Club 54%.
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 2:0

67e minuut.
Delbosco met een sublieme pass. Celaya rent richting de bal. Celaya passt de bal zonder na te denken. Gowland is nu in balbezit. Gowland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini met een sublieme pass. Carrusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrusca passt de bal in één keer door. Kurtzbart verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 2:1

82e minuut.
Draghi probeert de bal aan de voet te houden. Antinanco is nu in balbezit. Del Toro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Toro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Gowland passt de bal met de wreef. Antinanco rent richting de bal. Antinanco speelt de bal door. Celaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaguar Moreno FC 46%, Rifle Club 54%.
Yaguar Moreno FC - Rifle Club 3:1