Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Max team 5
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Milocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milocco passt de bal zonder na te denken. Goux is nu in balbezit. Cattaneo onderschept slim de pass. Cattaneo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Greco speelt de bal door. Bolaño is nu in balbezit. Bolaño passt de bal met de wreef. Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo draait met de bal, schiet en ... Wilde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Max - team 5 0:1

14e minuut.
Pitman speelt de bal door. Bolaño speelt de bal door. Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo schiet op doel. Goux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Houseman neemt de hoekschop. Fucaracchio is nu in balbezit. Fucaracchio passt de bal in één keer door. Villareal heeft problemen om de bal te vangen. Bolosin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Garrabé rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco speelt de bal door. Cattaneo heeft problemen om de bal te vangen. Cattaneo draait met de bal, schiet en ... Wilde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Max 59%, team 5 41%.
Atlético Max - team 5 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Max 57%, team 5 43%.
Atlético Max - team 5 0:1