Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoplitas Juniors Tracker AF
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Raymonda is nu in balbezit. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano passt de bal in één keer door. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Tracker AF 1:0

11e minuut.
Aldao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunge is nu in balbezit. Heis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunge onderschept slim de pass. Bunge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arano heeft problemen om de bal te vangen. Raymonda onderschept slim de pass. Buhler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buhler krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuman geeft de bal voor. Sapene kopt de bal weg. Bunge rent richting de bal. Bunge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sobisch verovert de bal door een tackle van achteren. Sobisch geeft de bal voor. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Heis heeft problemen om de bal te vangen. Zanfrini rent richting de bal. Zanfrini speelt de bal door. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoplitas Juniors 54%, Tracker AF 46%.
Hoplitas Juniors - Tracker AF 1:0

49e minuut.
Raymonda probeert naar een medespeler te passen. Bunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunge verovert de bal door een tackle van achteren. Bunge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Buhler kopt de bal weg. Sobisch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chudnovsky. Chudnovsky krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Levit geeft een hoge lob. Raymonda is nu in balbezit. Zanfrini begaat een overtreding. Zanfrini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoplitas Juniors 58%, Tracker AF 42%.
Hoplitas Juniors - Tracker AF 1:0