Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaloneta Fc team 5
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Luppi met de inworp. Nitsch geeft een hoge lob. Demaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano passt de bal met de wreef. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo rent richting de bal. Cattaneo haalt uit met een fantastische trap. Zuppa bokst de bal weg.

18e minuut.
Percudani rent richting de bal. Demaría rent richting de bal. Cometti verovert de bal door een tackle van achteren. Percudani is nu in balbezit. Percudani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Abello rent richting de bal. Percudani rent richting de bal. Percudani passt de bal zonder na te denken. Demaría is nu in balbezit. Demaría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta Fc - team 5 1:0

37e minuut.
Luppi speelt de bal door. Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan begaat een overtreding. Devan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta Fc 53%, team 5 47%.
Scaloneta Fc - team 5 1:0

46e minuut.
Laguinge rent richting de bal. Laguinge passt de bal met de wreef. Albertarrio probeert naar een medespeler te passen. Cattaneo is nu in balbezit. Cattaneo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Abello passt de bal met de wreef. Pitman rent richting de bal. Pitman geeft een hoge lob. Percudani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napolitano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Monsanto geeft een hoge lob. Scheuer kopt de bal weg. Napolitano probeert naar een medespeler te passen. Laguinge is nu in balbezit. Laguinge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta Fc 55%, team 5 45%.
Scaloneta Fc - team 5 1:0