Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoplitas Juniors Jerebian
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch passt de bal zonder na te denken. Tardivo rent richting de bal. Fren onderschept slim de pass. Fren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zanfrini kan de bal niet met de borst controleren. Zanfrini passt de bal met de wreef. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 1:0

6e minuut.
Manghi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano speelt de bal door. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano haalt uit met een fantastische trap. Coloccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arano rent richting de bal. Páez is nu in balbezit. Páez speelt de bal door. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 2:0

26e minuut.
Sobisch speelt de bal door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez onderschept slim de pass. Páez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 3:0

32e minuut.
Tardivo geeft een lange en hoge pass. Orión is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal met een sublieme pass. Zanfrini rent richting de bal. Fren is nu in balbezit. Fren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoplitas Juniors 54%, Jerebian 46%.
Hoplitas Juniors - Jerebian 3:0

46e minuut.
Arano rent richting de bal. Fren onderschept slim de pass. Fren speelt de bal door. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 3:1

48e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heis met een snelle inworp. Orión is nu in balbezit. Orión geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coloccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 4:1

53e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Tardivo rent richting de bal. Lynch begaat een overtreding. Tardivo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tardivo kan niet meer verder spelen. Elizalde komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fren passt de bal zonder na te denken. Lynch rent richting de bal. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren schiet op doel. Galletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Fren verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lynch de bal. Fren rent richting de bal. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 4:2

73e minuut.
Arano is nu in balbezit. Sobisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobisch passt de bal in één keer door. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoplitas Juniors - Jerebian 5:2

87e minuut.
Manghi kopt de bal weg. Sobisch rent richting de bal. Lynch is nu in balbezit. Bourgeois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoplitas Juniors 54%, Jerebian 46%.
Hoplitas Juniors - Jerebian 5:2