Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaloneta Fc Racing Club 1903
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.9
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Le Roger rent richting de bal. Le Roger speelt de bal door. Klungelig pakt Ortega de bal. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Le Roger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Roger speelt de bal door. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Arning onderschept slim de pass. Arning speelt de bal door. Frys bereikt de bal nog maar net als eerste. Frys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arning rent richting de bal. Arning geeft een hoge lob. Klungelig pakt Priano de bal. Le Roger is nu in balbezit. Le Roger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nitsch is nu in balbezit. Nitsch passt de bal zonder na te denken. Demaría rent richting de bal. Demaría schiet op doel. Piriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 1:0

31e minuut.
Percudani passt de bal zonder na te denken. Nitsch heeft problemen om de bal te vangen. Nitsch passt de bal met de wreef. Demaría is nu in balbezit. Demaría haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 2:0

38e minuut.
Doeltrap. Priano trapt de bal weg. Arning kopt de bal weg. Rackiewitz is nu in balbezit. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 2:1

41e minuut.
Yrigoyen geeft een lange en hoge pass. Priano kopt de bal weg. Tattavito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nitsch rent richting de bal. Nitsch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta Fc 43%, Racing Club 1903 57%.
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 2:1

66e minuut.
Tattavito rent richting de bal. Luppi is nu in balbezit. Tattavito maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tattavito moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tattavito schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Vidal met een snelle inworp. Percudani is nu in balbezit. Percudani geeft een hoge lob. Nitsch rent richting de bal. Nitsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Arning is nu in balbezit. Arning geeft een hoge lob. Zuppa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 2:2

89e minuut.
Bordehere met een sublieme pass. Sedepski rent richting de bal. Sedepski geeft een lange en hoge pass. Le Roger rent richting de bal. Le Roger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta Fc 56%, Racing Club 1903 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scaloneta Fc - Racing Club 1903 2:2