Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Futbol Club Perrnoctados
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
De Luca rent richting de bal. Boveda onderschept slim de pass. Boveda met een sublieme pass. Huenchucheo rent richting de bal. Huenchucheo draait met de bal, schiet en ... Schroeder bokst de bal weg.

9e minuut.
Lemunkura passt de bal in één keer door. Daar is De Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenchucheo rent richting de bal. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Schwab probeert naar een medespeler te passen. Heis met een sublieme pass. Huenchucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca rent richting de bal. De Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rolsin probeert naar een medespeler te passen. De Luca rent richting de bal. De Liniers rent richting de bal. De Luca onderschept slim de pass. De Luca schiet op doel. Schroeder bokst de bal weg.

28e minuut.
Formaggini geeft een lange en hoge pass. Rolsin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bendejeskov de bal. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Senin verovert de bal door een tackle van achteren. Lemunkura onderschept slim de pass. Lemunkura probeert naar een medespeler te passen. De Luca rent richting de bal. De Luca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Futbol Club 71%, Perrnoctados 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas Futbol Club - Perrnoctados 0:0

47e minuut.
Lemunkura rent richting de bal. Bendejeskov verovert de bal door een tackle van achteren. Bendejeskov speelt de bal door. Formaggini is nu in balbezit. Formaggini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schwab met een snelle inworp. Heis heeft problemen om de bal te vangen. Heis geeft een lange en hoge pass. De Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Futbol Club - Perrnoctados 0:1

83e minuut.
Bruzzone rent richting de bal. Fernandez Bados verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez Bados geeft een lange en hoge pass. Formaggini rent richting de bal. Formaggini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Futbol Club 60%, Perrnoctados 40%.
Pumas Futbol Club - Perrnoctados 0:1