Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAViajantes SOKER BRAVO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Unyicio geeft een hoge lob. Inworp. Biagini met de inworp. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Etchart is nu in balbezit. Morgenstern geeft een lange en hoge pass. Daar is Pucheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemuy rent richting de bal. Lemuy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - SOKER BRAVO 0:1

9e minuut.
Medici onderschept slim de pass. Medici geeft een hoge lob. Pucheta is nu in balbezit. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Carnasoli schiet op doel. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carli haalt uit met een fantastische trap. Gullota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAViajantes - SOKER BRAVO 1:1

22e minuut.
De Carli passt de bal in één keer door. Biagini is nu in balbezit. Borelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borelli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Vattimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vattimo passt de bal zonder na te denken. Lemuy is nu in balbezit. Lemuy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAViajantes 52%, SOKER BRAVO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAViajantes - SOKER BRAVO 1:1

69e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young probeert naar een medespeler te passen. Unyicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucheta onderschept slim de pass. Pucheta schiet op doel. Pellegrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAViajantes 48%, SOKER BRAVO 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAViajantes - SOKER BRAVO 1:1