Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético La Patagonia Pumas Futbol Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Bendejeskov geeft een lange en hoge pass. Vit rent richting de bal. Vit geeft een lange en hoge pass. Camisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 1:0

12e minuut.
Zanni met een sublieme pass. Formaggini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojeda. Ojeda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Luzio onderschept slim de pass. Luzio passt de bal in één keer door. Camisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani draait met de bal, schiet en ... De Liniers probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 2:0

22e minuut.
Fernandez Bados controleert de bal met de borst. Olarra onderschept slim de pass. Olarra speelt de bal door. Camisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gordillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordillo speelt de bal door. Schaffin is nu in balbezit. Camisani rent richting de bal. Camisani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Duarte rent richting de bal. Trozzi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formaggini. Formaggini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético La Patagonia 48%, Pumas Futbol Club 52%.
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 2:0

51e minuut.
Gordillo speelt de bal door. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Boveda de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo probeert naar een medespeler te passen. Schaffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani is nu in balbezit. Camisani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Schaffin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Boveda de bal onder controle te krijgen. Camisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Camisani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernandez Bados zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Ojeda onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schaffin passt de bal zonder na te denken. Olarra is nu in balbezit. Olarra met een sublieme pass. Camisani rent richting de bal. Camisani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 3:0

78e minuut.
Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo geeft een hoge lob. Schroeder speelt de bal door. Formaggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Formaggini draait met de bal, schiet en ... Gareis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 3:1

87e minuut.
Senin rent richting de bal. Luzio onderschept slim de pass. Luzio probeert naar een medespeler te passen. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético La Patagonia 33%, Pumas Futbol Club 67%.
Club Atlético La Patagonia - Pumas Futbol Club 3:1