Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptores X-Press Boca de cba
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Michnowiec rent richting de bal. Calfunao is nu in balbezit. Calfunao geeft de bal voor. Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Buzzi rent richting de bal. Del Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bianco speelt de bal door. Kaniefsy is nu in balbezit. Kaniefsy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bovaglio is nu in balbezit. Bovaglio probeert naar een medespeler te passen. Kaniefsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachame rent richting de bal. Pachame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptores X-Press - Boca de cba 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Roa de bal onder controle te krijgen. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Epulewfu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Epulewfu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Pavone rent richting de bal. Del Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bianco passt de bal met de wreef. Kaniefsy is nu in balbezit. Kaniefsy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pachame heeft problemen om de bal te vangen. Pachame draait met de bal, schiet en ... Cieslikovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kaniefsy de bal. Pachame bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptores X-Press - Boca de cba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptores X-Press 47%, Boca de cba 53%.
Raptores X-Press - Boca de cba 2:0

46e minuut.
Del Bianco rent richting de bal. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec draait met de bal, schiet en ... Sessa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptores X-Press - Boca de cba 2:1

52e minuut.
Viatri geeft een lange en hoge pass. Artico kan de bal niet met de borst controleren. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptores X-Press - Boca de cba 2:2

55e minuut.
Michnowiec onderschept slim de pass. Michnowiec met een sublieme pass. Pachame bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniefsy is nu in balbezit. Kaniefsy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Artico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caileo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Buzzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wirikaman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptores X-Press 46%, Boca de cba 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptores X-Press - Boca de cba 2:2