Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañuelas FC Vélez de Liniers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Millalonco geeft de bal voor. Elizaga rent richting de bal. Vazquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vazquez geeft een lange en hoge pass. Nocioni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañuelas FC - Vélez de Liniers 0:1

12e minuut.
Espósito onderschept slim de pass. Espósito met een sublieme pass. Vazquez speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente begaat een overtreding. Vicente krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Millalonco rent richting de bal. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal in één keer door. Scherer is nu in balbezit. Scherer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elizaga met de inworp. Rooney speelt de bal door. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer schiet op doel. Aurelio bokst de bal weg.

43e minuut.
Espósito met de inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañuelas FC 55%, Vélez de Liniers 45%.
Cañuelas FC - Vélez de Liniers 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt D`Elia de bal. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Vazquez is nu in balbezit. Vazquez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañuelas FC 32%, Vélez de Liniers 68%.
Cañuelas FC - Vélez de Liniers 0:1