Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12
  • Stadion: River912 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1114
River912 Deportivo Soledad
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Freire rent richting de bal. Freire speelt de bal door. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Dreer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borsallo zal de hoekschop nemen. Daar is Brandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire speelt de bal door. Brandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Bulacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
River912 - Deportivo Soledad 0:1

37e minuut.
Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnoli rent richting de bal. Aurelio onderschept slim de pass. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls geeft een lange en hoge pass. Magnoli rent richting de bal. Magnoli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dreer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Huilquiruca rent richting de bal. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River912 59%, Deportivo Soledad 41%.
River912 - Deportivo Soledad 0:1

68e minuut.
Maffei kopt de bal weg. Galmarini rent richting de bal. Galmarini geeft een hoge lob. Cuyul rent richting de bal. Cuyul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aurelio is nu in balbezit. Aurelio probeert naar een medespeler te passen. Vivot is nu in balbezit. Vivot schiet op doel. Morigi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galmarini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuyul probeert de bal met de borst te controleren. Cuyul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Maffei passt de bal zonder na te denken. Freire rent richting de bal. Freire speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River912 61%, Deportivo Soledad 39%.
River912 - Deportivo Soledad 0:1