Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vélez de Liniers River912
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Nocioni is nu in balbezit. Nauto onderschept slim de pass. Brest onderschept slim de pass. Brest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Galmarini met een sublieme pass. Klungelig pakt Millalonco de bal. Millalonco met een sublieme pass. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vélez de Liniers - River912 1:0

9e minuut.
Verges controleert de bal met de borst. Espósito rent richting de bal. Espósito passt de bal met de wreef. Karol kan de bal niet met de borst controleren. Karol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aurelio met een sublieme pass. Valencia kopt de bal weg. Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. Brest draait met de bal, schiet en ... Bulacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lucesole passt de bal in één keer door. Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aurelio krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cudos verovert de bal door een tackle van achteren. Brest is nu in balbezit. Cudos begaat een overtreding. Cudos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Brest onderschept slim de pass. Brest haalt uit met een fantastische trap. Pillud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vivot rent richting de bal. Brest onderschept slim de pass. Brest passt de bal met de wreef. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vélez de Liniers - River912 2:0

38e minuut.
Cudos geeft de bal voor. Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio is nu in balbezit. Brest verovert de bal door een tackle van achteren. Brest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vélez de Liniers - River912 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vélez de Liniers 36%, River912 64%.
Vélez de Liniers - River912 3:0

57e minuut.
Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Bulacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Vivot passt de bal zonder na te denken. Aurelio rent richting de bal. Aurelio passt de bal met de wreef. Cuyul rent richting de bal. Cuyul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Brest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauto geeft de bal voor. Karol is nu in balbezit. Karol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lucesole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brest is nu in balbezit. Brest probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Bulacio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vélez de Liniers - River912 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vélez de Liniers 51%, River912 49%.
Vélez de Liniers - River912 4:0