Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12
  • Stadion: River912 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1302
River912 Vélez de Liniers
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 26.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Cudos de bal. Vivot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucesole. Lucesole krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Aurelio speelt de bal door. Brest heeft problemen om de bal te vangen. Brest kopt de bal weg. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Bulacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Lucesole rent richting de bal. Met opzet legt Galmarini zijn tegenspeler op de grond. Galmarini krijgt een gele kaart. Lucesole raakt geblesseerd tijdens het duel. Vicente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bulacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Byron kopt de bal weg. Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio maakt een afschuwelijke overtreding. Aurelio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River912 62%, Vélez de Liniers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River912 - Vélez de Liniers 0:0

49e minuut.
Byron rent richting de bal. Aurelio is nu in balbezit. Met opzet legt Byron zijn tegenspeler op de grond. Byron krijgt een gele kaart. Aurelio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aurelio kan niet meer verder spelen. Barnes komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuyul verovert de bal door een tackle van achteren. Cuyul passt de bal met de wreef. Vivot is nu in balbezit. Vivot draait met de bal, schiet en ... Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivot is nu in balbezit. Vivot draait met de bal, schiet en ... Aurelio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River912 - Vélez de Liniers 1:0

57e minuut.
Dreer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreer geeft de bal voor. Inworp. Espósito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vazquez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dreer geeft een lange en hoge pass. Karol is nu in balbezit. Karol speelt de bal door. Vivot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivot draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Huilquiruca passt de bal zonder na te denken. Cuyul rent richting de bal. Cuyul met een sublieme pass. Vivot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Barnes rent richting de bal. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Migniakui is nu in balbezit. Vivot verovert de bal door een tackle van achteren. Vivot haalt uit met een fantastische trap. Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dreer. Brest is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valencia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River912 - Vélez de Liniers 1:1

85e minuut.
Huilquiruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huilquiruca speelt de bal door. Byron met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Valencia speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River912 47%, Vélez de Liniers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River912 - Vélez de Liniers 1:1