Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.13
  • Stadion: AC Broncos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2645
AC Broncos Pueblo Reales
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kmet is nu in balbezit. Otamendi verovert de bal door een tackle van achteren. Otamendi passt de bal met de wreef. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giunta bokst de bal weg. Rodas rent richting de bal. Rodas haalt uit met een fantastische trap. Giunta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Pueblo Reales 1:0

17e minuut.
La Ruche rent richting de bal. Mansueto onderschept slim de pass. Maccio is nu in balbezit. La Ruche is nu in balbezit. La Ruche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. giovaninni met de inworp. Maccio is nu in balbezit. Maccio passt de bal in één keer door. La Ruche is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mugaritz verovert de bal door een tackle van achteren. Mugaritz geeft een lange en hoge pass. Inworp. giovaninni met de inworp. Maccio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Uhart met een sublieme pass. Mansueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorelli maakt een afschuwelijke overtreding. Signorelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 51%, Pueblo Reales 49%.
AC Broncos - Pueblo Reales 1:0

53e minuut.
Otamendi passt de bal met de wreef. Rodas is nu in balbezit. Kmet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mansueto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Pueblo Reales 2:0

59e minuut.
Uhart rent richting de bal. Hahn verovert de bal door een tackle van achteren. Hahn probeert naar een medespeler te passen. La Ruche is nu in balbezit. La Ruche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Pueblo Reales 2:1

62e minuut.
Mansueto speelt de bal door. Barabino is nu in balbezit. Lavalle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavalle krijgt een gele kaart. Barabino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barabino kan niet meer verder spelen. Taravilla komt het veld opgelopen. Mansueto komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Pueblo Reales 3:1

65e minuut.
Taravilla geeft een hoge lob. Flores probeert de bal met de borst te controleren. Otamendi is nu in balbezit. Otamendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Signorelli is nu in balbezit. Taravilla verovert de bal door een tackle van achteren. Taravilla met een sublieme pass. Otamendi is nu in balbezit. Otamendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Signorelli is nu in balbezit. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Taravilla rent richting de bal. Taravilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Pueblo Reales 4:1

85e minuut.
Klungelig pakt Hahn de bal. Uhart met een sublieme pass. Reyes geeft de bal voor. Otamendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Otamendi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 43%, Pueblo Reales 57%.
AC Broncos - Pueblo Reales 4:1