Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente de José c paz AC Broncos
451 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daulon is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal in één keer door. Otamendi heeft problemen om de bal te vangen. Otamendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mansueto verovert de bal door een tackle van achteren. Rexon verovert de bal door een tackle van achteren. Rexon passt de bal zonder na te denken. Daulon heeft problemen om de bal te vangen. Daulon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mansueto is nu in balbezit. Rexon onderschept slim de pass. Met opzet legt Mansueto zijn tegenspeler op de grond. Rexon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rexon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rosales met een snelle inworp. Taravilla rent richting de bal. Rexon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rexon krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Daulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mugaritz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - AC Broncos 1:0

38e minuut.
Barman geeft een hoge lob. Reyes is nu in balbezit. Reyes passt de bal zonder na te denken. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 46%, AC Broncos 54%.
Independiente de José c paz - AC Broncos 1:0

48e minuut.
Mansueto rent richting de bal. Mansueto speelt de bal door. Taravilla rent richting de bal. Rodas rent richting de bal. Rodas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rodas rent richting de bal. Rodas geeft de bal voor. Fink rent richting de bal. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Canedo rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon schiet op doel. Vaisenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Corradini trapt de bal weg van het doel. Mansueto rent richting de bal. Mansueto probeert naar een medespeler te passen. Rodas rent richting de bal. Rodas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Reyes passt de bal zonder na te denken. Otamendi rent richting de bal. Taravilla speelt de bal door. Rodas rent richting de bal. Rodas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Martellotto met een snelle inworp. Rexon geeft de bal voor. Otamendi probeert naar een medespeler te passen. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barman is nu in balbezit. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas speelt de bal door. Fink rent richting de bal. Reyes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mansueto rent richting de bal. Rexon onderschept slim de pass. Rexon met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Vaisenberg bokst de bal weg.

87e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Taravilla rent richting de bal. Otamendi is nu in balbezit. Otamendi haalt uit met een fantastische trap. Corradini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independiente de José c paz - AC Broncos 1:1

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vaisenberg niet meer kan verder spelen. Bevacua komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Otamendi geeft een hoge lob. Barman heeft problemen om de bal te vangen. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel. Corradini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - AC Broncos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 64%, AC Broncos 36%.
Independiente de José c paz - AC Broncos 1:2