Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DO.FC Notre Dame FC
352 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Charro geeft de bal voor. Arana kan de bal niet met de borst controleren. Kern rent richting de bal. Kern haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kern is nu in balbezit. Carillanca rent richting de bal. Kern verovert de bal door een tackle van achteren. Kern haalt uit met een fantastische trap. Barrientos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DO.FC - Notre Dame FC 0:1

8e minuut.
Kern onderschept slim de pass. Kern met een sublieme pass. Klungelig pakt Gentile de bal. Gentile haalt uit met een fantastische trap. Carillanca probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

18e minuut.
Sabolo rent richting de bal. Yankvtray is nu in balbezit. Yankvtray probeert naar een medespeler te passen. Gentile rent richting de bal. Gentile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sambueza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabolo met een sublieme pass. Gentile is nu in balbezit. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrientos trapt de bal weg. Ranucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Yankvtray de bal. Yankvtray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Arana kopt de bal weg. Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla onderschept slim de pass. Kern verovert de bal door een tackle van achteren. Kern schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Charro onderschept slim de pass. Charro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dassatti de bal onder controle te krijgen. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Charro passt de bal in één keer door. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern passt de bal met de wreef. Gentile rent richting de bal. Gentile haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Micheloud probeert naar een medespeler te passen. Yankvtray rent richting de bal. Yankvtray passt de bal met de wreef. Ranucci rent richting de bal. Ranucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DO.FC 61%, Notre Dame FC 39%.
DO.FC - Notre Dame FC 0:1

48e minuut.
Ranucci rent richting de bal. Charro is nu in balbezit. Charro speelt de bal door. Gentile rent richting de bal. Gentile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DO.FC 43%, Notre Dame FC 57%.
DO.FC - Notre Dame FC 0:1