Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.13
  • Stadion: AC Broncos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2752
AC Broncos Forward FC
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mansueto geeft een lange en hoge pass. Almirall is nu in balbezit. Almirall met een sublieme pass. Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaneo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mansueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelantraru begaat een overtreding. Mansueto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mansueto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Digón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otamendi is nu in balbezit. Otamendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Forward FC 1:0

25e minuut.
Reyes geeft een hoge lob. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otamendi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daulon geeft de bal voor. Colombrini geeft de bal voor. Digón heeft problemen om de bal te vangen. Taravilla rent richting de bal. Taravilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Abramowski rent richting de bal. Canedo onderschept slim de pass. Canedo speelt de bal door. Otamendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Otamendi draait met de bal, schiet en ... Adrogué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taravilla rent richting de bal. Taravilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - Forward FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 61%, Forward FC 39%.
AC Broncos - Forward FC 2:0

49e minuut.
Digón probeert de bal aan de voet te houden. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas speelt de bal door. Otamendi rent richting de bal. Otamendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Daulon de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uhart neemt de hoekschop. Otamendi krijgt zijn hoofd ertegen. Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Adrogué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 29%, Forward FC 71%.
AC Broncos - Forward FC 2:0