Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.13
  • Stadion: Medusa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2691
Pueblo Reales Independiente de José c paz
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Signorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Signorelli passt de bal met de wreef. La Ruche bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ruche schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo Reales - Independiente de José c paz 1:0

23e minuut.
Fink rent richting de bal. Maccio is nu in balbezit. Maccio met een sublieme pass. La Ruche is nu in balbezit. La Ruche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Housemann passt de bal met de wreef. Rearte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rearte passt de bal zonder na te denken. Daulon rent richting de bal. Daulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. giovaninni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Beigel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Ruche rent richting de bal. La Ruche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fink kopt de bal weg. Klungelig pakt Lavalle de bal. Rexon onderschept slim de pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rosales met de inworp. Rexon rent richting de bal. Rexon geeft een lange en hoge pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo Reales 53%, Independiente de José c paz 47%.
Pueblo Reales - Independiente de José c paz 1:0

46e minuut.
Rexon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almerares komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman is nu in balbezit. Lokman geeft een lange en hoge pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Almerares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccio passt de bal in één keer door. La Ruche bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ruche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo Reales - Independiente de José c paz 2:0

72e minuut.
Rosales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mughione komt het veld opgelopen. giovaninni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maccio rent richting de bal. Maccio geeft een hoge lob. Corradini bokst de bal weg.

77e minuut.
Signorelli met een sublieme pass. Daar is Maccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares rent richting de bal. Maccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hahn is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz speelt de bal door. Daulon rent richting de bal. Daulon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo Reales 48%, Independiente de José c paz 52%.
Pueblo Reales - Independiente de José c paz 2:0