Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente de José c paz Medusa
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Von Bilderling heeft problemen om de bal te vangen. Lokman rent richting de bal. Lokman speelt de bal door. Daulon rent richting de bal. Daulon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Von Bilderling rent richting de bal. Lokman onderschept slim de pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert O´Farrell de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Olavarria met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Daulon is nu in balbezit. Daulon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Medusa 1:0

29e minuut.
Calbullahue is nu in balbezit. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calbullahue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Costa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antunopulos is nu in balbezit. Antunopulos schiet op doel. Corradini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independiente de José c paz - Medusa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 55%, Medusa 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Independiente de José c paz - Medusa 1:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Olavarria de bal. Rexon onderschept slim de pass. Rexon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Olavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bilderling maakt een afschuwelijke overtreding. Von Bilderling krijgt een gele kaart. Rexon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rexon kan niet meer verder spelen. Almerares komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rotman verovert de bal door een tackle van achteren. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares met een sublieme pass. Daulon rent richting de bal. Daulon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Medusa 2:1

75e minuut.
Rotman rent richting de bal. Rotman passt de bal in één keer door. Barman rent richting de bal. Antunopulos verovert de bal door een tackle van achteren. Antunopulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 34%, Medusa 66%.
Independiente de José c paz - Medusa 2:1