Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.13
  • Stadion: Sosa FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1400
Sosa FC Club Juventud Alsina
Sweep Tactiek 442
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrán onderschept slim de pass. Medrán passt de bal met de wreef. Vila rent richting de bal. Vila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chernicoff is nu in balbezit. Chernicoff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diur de bal. Danitz rent richting de bal. Danitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Haded geeft een lange en hoge pass. Kayupi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Goldberg de bal onder controle te krijgen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosa FC - Club Juventud Alsina 0:1

32e minuut.
Vila onderschept slim de pass. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Miralles met een sublieme pass. Danitz is nu in balbezit. Gorini speelt de bal door. Miralles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miralles geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosa FC - Club Juventud Alsina 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosa FC 36%, Club Juventud Alsina 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sosa FC - Club Juventud Alsina 1:1

49e minuut.
Burgos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anuillang. Burgos raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Danitz rent richting de bal. Danitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosa FC - Club Juventud Alsina 2:1

50e minuut.
Anuillang bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrán onderschept slim de pass. Medrán passt de bal in één keer door. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila draait met de bal, schiet en ... Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kayupi geeft een hoge lob. Hidalgo speelt de bal door. Daar is Brinciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila rent richting de bal. Vila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Mendelevich met een snelle inworp. Vila is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendelevich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paine bokst de bal weg.

89e minuut.
Mendelevich rent richting de bal. Vila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorini. Gorini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosa FC 36%, Club Juventud Alsina 64%.
Sosa FC - Club Juventud Alsina 2:1