Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Juventud Alsina Sosa FC
442 Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Funes is nu in balbezit. Medrán probeert naar een medespeler te passen. Danitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danitz draait met de bal, schiet en ... Paine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Juventud Alsina - Sosa FC 0:1

20e minuut.
Mendelevich met een sublieme pass. Medrán is nu in balbezit. Medrán passt de bal in één keer door. Danitz is nu in balbezit. Danitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Miralles kopt de bal weg. Daar is Medrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorini speelt de bal door. Funes rent richting de bal. Funes draait met de bal, schiet en ... Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Miralles probeert naar een medespeler te passen. Danitz rent richting de bal. Gorini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorini krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Diur geeft een hoge lob. Inworp. Miralles met een snelle inworp. Danitz rent richting de bal. Danitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Juventud Alsina 58%, Sosa FC 42%.
Club Juventud Alsina - Sosa FC 0:1

48e minuut.
Anuillang met een sublieme pass. Funes rent richting de bal. Hidalgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hidalgo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Juventud Alsina 51%, Sosa FC 49%.
Club Juventud Alsina - Sosa FC 0:1