Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Entes de la Materia Oscura Atlético Punilla
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 23
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Baigorria bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria passt de bal zonder na te denken. Beret is nu in balbezit. Beret draait met de bal, schiet en ... Bitetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 0:1

15e minuut.
Ricardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbatzky met een snelle inworp. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boutonet passt de bal met de wreef. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beret de bal. Beret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Talesnik met een harde bal richting middenveld. Petersen kopt de bal weg. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Beret is nu in balbezit. Beret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 0:2

21e minuut.
Caraglio rent richting de bal. Caraglio geeft een lange en hoge pass. Talesnik is nu in balbezit. Beret verovert de bal door een tackle van achteren. Beret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Garbatzky is nu in balbezit. Bortnik verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Galdames zijn tegenspeler op de grond. Galdames krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Petersen passt de bal met de wreef. Baigorria bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria speelt de bal door. Beret rent richting de bal. Beret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Entes de la Materia Oscura 66%, Atlético Punilla 34%.
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 0:2

51e minuut.
Osorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gasparini komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigorria verovert de bal door een tackle van achteren. Baigorria passt de bal in één keer door. Beret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 0:3

61e minuut.
Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames passt de bal met de wreef. Daar is Bortnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 0:4

64e minuut.
Gasparini rent richting de bal. Gasparini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Talesnik de bal. Beret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bitetti met een harde bal richting middenveld. Newman kopt de bal weg. Klungelig pakt Boutonet de bal. Urquiza verovert de bal door een tackle van achteren. Urquiza schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Newman rent richting de bal. Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman is nu in balbezit. Newman draait met de bal, schiet en ... Daar is Caipillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 1:4

72e minuut.
Beret speelt de bal door. Galdames is nu in balbezit. Urquiza is nu in balbezit. Urquiza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Calbullanca geeft een lange en hoge pass. Caipillan kopt de bal weg. Daar is Bortnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newman rent richting de bal. Newman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Entes de la Materia Oscura 46%, Atlético Punilla 54%.
Los Entes de la Materia Oscura - Atlético Punilla 1:4