Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Entes de la Materia Oscura Wolfit United
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Newman rent richting de bal. Vismara onderschept slim de pass. Vismara passt de bal in één keer door. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lamilla onderschept slim de pass. Newman is nu in balbezit. Lamilla maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lamilla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Vismara rent richting de bal. Vismara geeft een lange en hoge pass. Ricardo is nu in balbezit. Belaga onderschept slim de pass. Belaga geeft een lange en hoge pass. Vinaccia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Vinaccia speelt de bal door. Gallina kopt de bal weg. Millantv heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert rent richting de bal. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Urquiza kan de bal niet met de borst controleren. Canal rent richting de bal. Canal geeft de bal voor. Belaga rent richting de bal. Belaga geeft de bal voor. Vinaccia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bortnik probeert de bal aan de voet te houden. Gilbert rent richting de bal. Hechter rent richting de bal. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Entes de la Materia Oscura 60%, Wolfit United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Entes de la Materia Oscura - Wolfit United 0:0

51e minuut.
Belaga met een sublieme pass. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert passt de bal met de wreef. Hechter rent richting de bal. Hechter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Petrollini is nu in balbezit. Petrollini met een sublieme pass. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Hechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hechter haalt uit met een fantastische trap. Vinaccia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Millantv rent richting de bal. Millantv geeft de bal voor. Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman is nu in balbezit. Newman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Entes de la Materia Oscura 45%, Wolfit United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Entes de la Materia Oscura - Wolfit United 0:0