Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.13
  • Stadion: Medusa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1787
Medusa Sosa FC
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mendelevich is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Medrán probeert naar een medespeler te passen. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medusa - Sosa FC 0:1

4e minuut.
Miralles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Becerra komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Medrán is nu in balbezit. Medrán speelt de bal door. Danitz is nu in balbezit. Danitz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olavarria de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olavarria is nu in balbezit. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotman. Rotman krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Burgos kopt de bal weg. Olavarria probeert de bal aan de voet te houden. Olavarria passt de bal in één keer door. Antunopulos is nu in balbezit. Antunopulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medusa 52%, Sosa FC 48%.
Medusa - Sosa FC 0:1

47e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos speelt de bal door. Haded geeft een hoge lob. Rotman rent richting de bal. Rotman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Calbullahue is nu in balbezit. Goldberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldberg krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Leani trapt de bal weg. Medrán rent richting de bal. Met opzet legt Olavarria zijn tegenspeler op de grond. Medrán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Medrán kan niet meer verder spelen. Gillone komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Mendelevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calbullahue rent richting de bal. Burgos is nu in balbezit. Calbullahue verovert de bal door een tackle van achteren. Calbullahue geeft een hoge lob. Leani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medusa 33%, Sosa FC 67%.
Medusa - Sosa FC 0:1