Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton United Los Entes de la Materia Oscura
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Buhler verovert de bal door een tackle van achteren. Buhler geeft de bal voor. Millantv is nu in balbezit. Junco onderschept slim de pass. Junco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 1:0

20e minuut.
Buhler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avallay komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mattone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattone geeft een hoge lob. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talesnik de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avallay rent richting de bal. Avallay schiet op doel. Vinaccia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 2:0

28e minuut.
Rusculleda geeft een hoge lob. Marjak rent richting de bal. Marjak geeft een lange en hoge pass. Mattone is nu in balbezit. Mattone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Boveda rent richting de bal. Wilson is nu in balbezit. Met opzet legt Boveda zijn tegenspeler op de grond. Boveda krijgt een gele kaart. Wilson raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Avallay is nu in balbezit. Avallay probeert naar een medespeler te passen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talesnik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 3:0

33e minuut.
Calbullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Newman. Newman krijgt een gele kaart. Venesia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Venesia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Talesnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco is nu in balbezit. Junco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 4:0

38e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson rent richting de bal. Met opzet legt Urquiza zijn tegenspeler op de grond. Urquiza krijgt een gele kaart. Wilson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco passt de bal in één keer door. Avallay bereikt de bal nog maar net als eerste. Avallay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton United 56%, Los Entes de la Materia Oscura 44%.
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 4:0

48e minuut.
Van Meenen rent richting de bal. Newman verovert de bal door een tackle van achteren. Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquiza haalt uit met een fantastische trap. Schwab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 4:1

55e minuut.
Mattone rent richting de bal. Newman onderschept slim de pass. De Salvo probeert naar een medespeler te passen. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Junco de bal onder controle te krijgen. Rusculleda rent richting de bal. Rusculleda geeft de bal voor. Marjak rent richting de bal. Marjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ricardo met de inworp. Bortnik speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Avallay rent richting de bal. Avallay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton United 39%, Los Entes de la Materia Oscura 61%.
Newton United - Los Entes de la Materia Oscura 4:1