Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: the lineage Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2846
AC Wild Broncos Ψ The Lost
Normal Tactiek gus 523
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Huito met een snelle inworp. Blanton rent richting de bal. Blanton passt de bal met de wreef. Waikimill is nu in balbezit. Waikimill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:0

11e minuut.
Vigna rent richting de bal. Vigna met een sublieme pass. Daar is Theisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen schiet op doel. Aguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:1

19e minuut.
Vigna verovert de bal door een tackle van achteren. Vigna passt de bal in één keer door. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Aguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aguzzi met een harde bal richting middenveld. Zuver kopt de bal weg. Loeschbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen onderschept slim de pass. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:2

28e minuut.
Lepes passt de bal zonder na te denken. Ricchi rent richting de bal. Theisen verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen schiet op doel. Aguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:3

29e minuut.
Blanton passt de bal met de wreef. Lepes is nu in balbezit. Lepes passt de bal met de wreef. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lacapra verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:4

34e minuut.
Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeschbor verovert de bal door een tackle van achteren. Lepes verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:5

36e minuut.
Blanton geeft een hoge lob. Inworp. Zuver met de inworp. Vigna rent richting de bal. Vigna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pescchia onderschept slim de pass. Pescchia geeft een hoge lob. Daar is Ricchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Aguzzi bokst de bal weg.

43e minuut.
Vigna heeft problemen om de bal te vangen. Lepes is nu in balbezit. Lepes probeert naar een medespeler te passen. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:6

45e minuut.
Frajlich heeft problemen om de bal te vangen. Landívar rent richting de bal. Landívar geeft een hoge lob. Frajlich is nu in balbezit. Frajlich schiet op doel. Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wild Broncos Ψ 65%, The Lost 35%.
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:6

49e minuut.
Fortunato passt de bal in één keer door. Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zuver zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Theisen de bal. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:7

54e minuut.
Vigna passt de bal in één keer door. Theisen rent richting de bal. Met opzet legt Loeschbor zijn tegenspeler op de grond. Loeschbor krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Vigna rent richting de bal. Vigna met een sublieme pass. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:8

69e minuut.
Lepes speelt de bal door. Lacapra is nu in balbezit. Theisen onderschept slim de pass. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:9

72e minuut.
Loeschbor probeert naar een medespeler te passen. Landívar probeert naar een medespeler te passen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ... Lacapra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:10

75e minuut.
Aguzzi met een harde bal richting middenveld. Lepes kopt de bal weg. Vigna is nu in balbezit. Vigna geeft een hoge lob. Theisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lepes kopt de bal weg. Daar is Loeschbor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ... Aguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Theisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Theisen springt en kopt de bal. Lacapra heeft problemen om de bal te vangen. Hammerly is nu in balbezit. Hammerly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:11

84e minuut.
Martire onderschept slim de pass. Martire probeert naar een medespeler te passen. Theisen is nu in balbezit. Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marssoni heeft problemen om de bal te vangen. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ... Aguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:12

87e minuut.
Zuver met een snelle inworp. Vigna rent richting de bal. Vigna met een sublieme pass. Theisen is nu in balbezit. Theisen schiet op doel. Aguzzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:13

88e minuut.
Lepes kan de bal niet met de borst controleren. Lepes speelt de bal door. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. Aguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wild Broncos Ψ 77%, The Lost 23%.
AC Wild Broncos Ψ - The Lost 1:14