Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: CA PAMPA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1713
Lirusso La indioneta
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


17e minuut.
Connelly rent richting de bal. beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Favret onderschept slim de pass. Connelly onderschept slim de pass. Connelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Precone passt de bal in één keer door. beck rent richting de bal. beck passt de bal in één keer door. Connelly rent richting de bal. Connelly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Necul kopt de bal weg. Luscher is nu in balbezit. Met opzet legt Pacher zijn tegenspeler op de grond. Pacher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lirusso 52%, La indioneta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lirusso - La indioneta 0:0

70e minuut.
Luscher is nu in balbezit. Luscher probeert naar een medespeler te passen. Quiriconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher onderschept slim de pass. Pacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sendoni rent richting de bal. Tello rent richting de bal. Tello speelt de bal door. Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Luscher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dreier met de inworp. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Quiriconi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precone met een snelle inworp. Tello kan de bal niet met de borst controleren. Tello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ini passt de bal in één keer door. Pacher is nu in balbezit. Pacher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quiriconi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - La indioneta 1:0

83e minuut.
Medici geeft een hoge lob. Radziwill is nu in balbezit. Pacher onderschept slim de pass. Pacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - La indioneta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lirusso 41%, La indioneta 59%.
Lirusso - La indioneta 2:0