Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferrocarriles del Estado Bayer Neverlapuse
523 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lefitray is nu in balbezit. Lefitray passt de bal in één keer door. Petersen rent richting de bal. Lousararian onderschept slim de pass. Lousararian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thwaites geeft de bal voor. Mereñuk rent richting de bal. Mereñuk met een sublieme pass. Lurbe rent richting de bal. Lurbe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Inworp. Culasso met de inworp. Lousararian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousararian geeft de bal voor. Paal! Celaya rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferrocarriles del Estado - Bayer Neverlapuse 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferrocarriles del Estado 57%, Bayer Neverlapuse 43%.
Ferrocarriles del Estado - Bayer Neverlapuse 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Kantor de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Arano is nu in balbezit. Arano schiet op doel. Kiron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lux met een snelle inworp. Lurbe rent richting de bal. Lurbe geeft een hoge lob. Bocassi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mereñuk rent richting de bal. Mereñuk geeft de bal voor. Scapini probeert de bal aan de voet te houden. Lousararian is nu in balbezit. Lousararian schiet op doel. Meister bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Celaya de bal. Thwaites rent richting de bal. Thwaites geeft de bal voor. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferrocarriles del Estado - Bayer Neverlapuse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferrocarriles del Estado 32%, Bayer Neverlapuse 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferrocarriles del Estado - Bayer Neverlapuse 1:1