Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: CA PAMPA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1901
CA PAMPA AC Wild Broncos Ψ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kolvmanke is nu in balbezit. Martire bereikt de bal nog maar net als eerste. Martire passt de bal in één keer door. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Loeschbor geeft de bal voor. Caneo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waikimill bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 0:1

10e minuut.
Montillo is nu in balbezit. Montillo passt de bal in één keer door. Loeschbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria onderschept slim de pass. Doria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 1:1

17e minuut.
Blanton geeft een hoge lob. Frajlich rent richting de bal. Portella rent richting de bal. Frajlich verovert de bal door een tackle van achteren. Frajlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 1:2

23e minuut.
Caneo passt de bal met de wreef. Moggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggi passt de bal zonder na te denken. Caneo rent richting de bal. Caneo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aguzzi met een harde bal richting middenveld. Martire is nu in balbezit. Martire met een sublieme pass. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich schiet op doel. Frare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA PAMPA 55%, AC Wild Broncos Ψ 45%.
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 1:2

46e minuut.
Martire verovert de bal door een tackle van achteren. Martire passt de bal zonder na te denken. Frajlich rent richting de bal. Frajlich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wolf de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 1:3

53e minuut.
Wolf geeft de bal voor. Moggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pescchia zijn tegenspeler op de grond. Pescchia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf maakt een afschuwelijke overtreding. Frajlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blanton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Kvalapang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Waikimill bereikt de bal nog maar net als eerste. Waikimill probeert naar een medespeler te passen. Martire met een sublieme pass. Frajlich rent richting de bal. Frajlich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA PAMPA 60%, AC Wild Broncos Ψ 40%.
CA PAMPA - AC Wild Broncos Ψ 1:3