Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the lineage La indioneta
442 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Klok bereikt de bal nog maar net als eerste. Klok geeft een lange en hoge pass. Daar is de Saint Saens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alice bereikt de bal nog maar net als eerste. Alice draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini passt de bal zonder na te denken. beck is nu in balbezit. beck schiet op doel. Gentile maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the lineage - La indioneta 0:1

20e minuut.
Luscher onderschept slim de pass. Wincort is nu in balbezit. Wincort passt de bal in één keer door. Connelly rent richting de bal. Connelly draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sabolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendoni met de inworp. Biagini rent richting de bal. Biagini geeft een hoge lob. Gentile bokst de bal weg.

28e minuut.
Davis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elortondo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendoni met de inworp. Biagini is nu in balbezit. beck is nu in balbezit. beck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graziani rent richting de bal. Met opzet legt Roman zijn tegenspeler op de grond. Roman krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klok is nu in balbezit. Wincort is nu in balbezit. Klok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klok naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Villani is nu in balbezit. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Villani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villani krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wincort kopt de bal weg. Connelly rent richting de bal. Connelly passt de bal zonder na te denken. beck bereikt de bal nog maar net als eerste. beck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Graziani speelt de bal door. beck is nu in balbezit. beck passt de bal in één keer door. Biagini is nu in balbezit. Biagini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gentile trapt de bal weg. Elortondo is nu in balbezit. Elortondo probeert naar een medespeler te passen. Alice bereikt de bal nog maar net als eerste. Alice draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the lineage 56%, La indioneta 44%.
the lineage - La indioneta 0:1

48e minuut.
Biagini onderschept slim de pass. Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini speelt de bal door. Connelly heeft problemen om de bal te vangen. Connelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Biagini rent richting de bal. Biagini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Entin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connelly rent richting de bal. Connelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziani verovert de bal door een tackle van achteren. Graziani passt de bal in één keer door. Wincort rent richting de bal. Wincort geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Graziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziani geeft de bal voor. Glinsky geeft een lange en hoge pass. Elortondo is nu in balbezit. Elortondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the lineage - La indioneta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the lineage 58%, La indioneta 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the lineage - La indioneta 1:1