Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: The Lost Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7077
The Lost CA PAMPA
gus 523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigna haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Portella de bal. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 1:0

11e minuut.
Lepes met een sublieme pass. Theisen heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kvalapang zijn tegenspeler op de grond. Kvalapang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Marssoni probeert naar een medespeler te passen. Hammerly rent richting de bal. Hammerly passt de bal met de wreef. Theisen rent richting de bal. Theisen draait met de bal, schiet en ... Frare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marssoni passt de bal in één keer door. Kolvmanke heeft problemen om de bal te vangen. Kolvmanke verovert de bal door een tackle van achteren. Lepes geeft een lange en hoge pass. Theisen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 2:0

31e minuut.
Daar is Zuver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuver passt de bal in één keer door. Vigna is nu in balbezit. Theisen heeft problemen om de bal te vangen. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Landívar passt de bal met de wreef. Lepes is nu in balbezit. Lepes passt de bal in één keer door. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 3:0

40e minuut.
Deya speelt de bal door. Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Frare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 4:0

44e minuut.
Deya geeft een hoge lob. Portella probeert de bal met de borst te controleren. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel. Frare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 32%, CA PAMPA 68%.
The Lost - CA PAMPA 5:0

49e minuut.
Kolvmanke rent richting de bal. Hammerly rent richting de bal. Hammerly speelt de bal door. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 6:0

52e minuut.
Vigna rent richting de bal. Vigna passt de bal in één keer door. Marssoni rent richting de bal. Marssoni schiet op doel. Frare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Portella geeft een lange en hoge pass. Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landívar speelt de bal door. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepes is nu in balbezit. Lepes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Theisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 7:0

55e minuut.
Fortunato met een sublieme pass. Daar is Vigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marssoni de bal. Marssoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lepes speelt de bal door. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke rent richting de bal. Marssoni verovert de bal door een tackle van achteren. Marssoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Deya passt de bal zonder na te denken. Lepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepes geeft een hoge lob. Portella heeft problemen om de bal te vangen. Theisen rent richting de bal. Paal! Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - CA PAMPA 8:0

77e minuut.
Daar is Portella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen is nu in balbezit. Theisen passt de bal met de wreef. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni schiet op doel. Frare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Maier is nu in balbezit. Maier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuver met een snelle inworp. Vigna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Frare trapt de bal weg. Lepes kopt de bal weg. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Caneo is nu in balbezit. Hammerly onderschept slim de pass. Hammerly probeert naar een medespeler te passen. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 24%, CA PAMPA 76%.
The Lost - CA PAMPA 8:0