Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: Lechuga FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2929
Lechuga FC The Lost
Normal Tactiek gus 523
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten very good
weak Passen good
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Lepes is nu in balbezit. Iriondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepes raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Theisen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Frare de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:1

9e minuut.
Casadio heeft problemen om de bal te vangen. Theisen rent richting de bal. Theisen passt de bal in één keer door. Vigna is nu in balbezit. Vigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:2

13e minuut.
Marssoni heeft problemen om de bal te vangen. Hammerly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerly passt de bal zonder na te denken. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:3

26e minuut.
Scheffer verovert de bal door een tackle van achteren. Barbas verovert de bal door een tackle van achteren. Barbas geeft een hoge lob. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Preaulx bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lepes passt de bal met de wreef. Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigna geeft een hoge lob. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Landívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Landívar geeft de bal voor. Theisen kopt de bal weg. Vigna heeft problemen om de bal te vangen. Vigna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hammerly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerly passt de bal zonder na te denken. Deya speelt de bal door. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Zuver passt de bal met de wreef. Vigna rent richting de bal. Met opzet legt Rebecchi zijn tegenspeler op de grond. Rebecchi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Lepes kopt de bal weg. Marssoni kan de bal niet met de borst controleren. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni onderschept slim de pass. Marssoni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Theisen onderschept slim de pass. Vigna is nu in balbezit. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Preaulx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechuga FC 72%, The Lost 28%.
Lechuga FC - The Lost 0:4

46e minuut.
Hammerly onderschept slim de pass. Hammerly probeert naar een medespeler te passen. Lepes speelt de bal door. Daar is Theisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:5

49e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Deya kopt de bal weg. Klungelig pakt Frare de bal. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:6

56e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepes probeert naar een medespeler te passen. Vigna rent richting de bal. Vigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Frare met een harde bal richting middenveld. Hammerly kopt de bal weg. Marssoni rent richting de bal. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen passt de bal zonder na te denken. Vigna rent richting de bal. Vigna schiet op doel. Preaulx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:7

69e minuut.
Lepes heeft problemen om de bal te vangen. Lepes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Theisen de bal. Theisen schiet op doel. Preaulx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:8

70e minuut.
Daar is Vigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez onderschept slim de pass. Zuver verovert de bal door een tackle van achteren. Zuver geeft een lange en hoge pass. Marssoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:9

73e minuut.
Lepes speelt de bal door. Fox rent richting de bal. Theisen verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marssoni geeft een hoge lob. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Theisen rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vigna neemt de hoekschop. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni passt de bal met de wreef. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:10

77e minuut.
Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigna passt de bal zonder na te denken. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Preaulx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:11

84e minuut.
Zuver is nu in balbezit. Lepes is nu in balbezit. Lepes passt de bal zonder na te denken. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni geeft de bal voor. Theisen heeft problemen om de bal te vangen. Theisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechuga FC - The Lost 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechuga FC 85%, The Lost 15%.
Lechuga FC - The Lost 0:12