Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La indioneta Nativos del Barrio
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Graziani kopt de bal weg. Connelly rent richting de bal. Tamburelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Connelly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wincort zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert beck de bal onder controle te krijgen. Connelly is nu in balbezit. Connelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
beck passt de bal zonder na te denken. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Colivoro rent richting de bal. Connelly verovert de bal door een tackle van achteren. Connelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Wark de bal. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark verovert de bal door een tackle van achteren. Wark haalt uit met een fantastische trap. Fairfield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - Nativos del Barrio 0:1

26e minuut.
Wincort onderschept slim de pass. Wincort passt de bal met de wreef. Tamburelli speelt de bal door. Scelzo rent richting de bal. Scelzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - Nativos del Barrio 0:2

38e minuut.
Wark probeert naar een medespeler te passen. Scelzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Scelzo onderschept slim de pass. Scelzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fairfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Radziwill is nu in balbezit. Wark is nu in balbezit. Wark passt de bal zonder na te denken. Scelzo rent richting de bal. Scelzo schiet op doel. Fairfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 52%, Nativos del Barrio 48%.
La indioneta - Nativos del Barrio 0:2

62e minuut.
Sendoni met de inworp. Wincort met een sublieme pass. Tamburelli heeft problemen om de bal te vangen. beck is nu in balbezit. beck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Graziani rent richting de bal. Graziani heeft problemen om de bal te vangen. Graziani geeft de bal voor. beck maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Tamburelli probeert naar een medespeler te passen. Scelzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwill rent richting de bal. Scelzo verovert de bal door een tackle van achteren. Scelzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - Nativos del Barrio 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 56%, Nativos del Barrio 44%.
La indioneta - Nativos del Barrio 0:3