Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: Spereva06 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1533
Spereva06 Imperio del Sur FC
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


23e minuut.
Rearte bereikt de bal nog maar net als eerste. giovaninni onderschept slim de pass. giovaninni geeft een hoge lob. Casey bereikt de bal nog maar net als eerste. Casey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spereva06 - Imperio del Sur FC 0:1

40e minuut.
Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy geeft een lange en hoge pass. Tallote kopt de bal weg. Noce rent richting de bal. Noce draait met de bal, schiet en ... Dobler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Cosidoy met een snelle inworp. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Casey onderschept slim de pass. Casey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spereva06 48%, Imperio del Sur FC 52%.
Spereva06 - Imperio del Sur FC 0:1

53e minuut.
Albornoz passt de bal in één keer door. Noce bereikt de bal nog maar net als eerste. Rearte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tallote kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ruggeri geeft de bal voor. Daar is Biagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallote is nu in balbezit. Tallote geeft de bal voor. Cosidoy springt en kopt de bal. Oberman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
giovaninni bereikt de bal nog maar net als eerste. giovaninni geeft de bal voor. Albornoz heeft problemen om de bal te vangen. Noce rent richting de bal. Noce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spereva06 47%, Imperio del Sur FC 53%.
Spereva06 - Imperio del Sur FC 0:1