Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: Medusa FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1944
Medusa FC Mi ángel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Melipichun speelt de bal door. Mercier rent richting de bal. Lanus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melipichun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lanus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanus probeert naar een medespeler te passen. Reynold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medusa FC - Mi ángel 1:0

32e minuut.
Petrollini speelt de bal door. Mosso geeft een lange en hoge pass. Depetri rent richting de bal. Reynold verovert de bal door een tackle van achteren. Reynold haalt uit met een fantastische trap. Galiccio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Medusa FC - Mi ángel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medusa FC 45%, Mi ángel 55%.
Medusa FC - Mi ángel 2:0

54e minuut.
Galiccio trapt de bal weg. Lanus kopt de bal weg. Borenstein heeft problemen om de bal te vangen. Reynold is nu in balbezit. Reynold draait met de bal, schiet en ... Galiccio bokst de bal weg.

65e minuut.
Borenstein geeft de bal voor. Inworp. Calligari met de inworp. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Harimbat speelt de bal door. Chiquita probeert naar een medespeler te passen. Birabent rent richting de bal. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medusa FC 37%, Mi ángel 63%.
Medusa FC - Mi ángel 2:0