Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: FenixFC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1686
FenixFC Spereva06
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
moro rent richting de bal. Falcioni onderschept slim de pass. Escauriza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Escauriza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escauriza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Falcioni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Falcioni kan niet meer verder spelen. Brünner komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Tallote kopt de bal weg. de Chateaubriand is nu in balbezit. giovaninni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. giovaninni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
kazez is nu in balbezit. kazez geeft een lange en hoge pass. Llama kopt de bal weg. Brünner is nu in balbezit. Brünner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pessagno heeft problemen om de bal te vangen. Brünner is nu in balbezit. moro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag moro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenixFC 52%, Spereva06 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FenixFC - Spereva06 0:0

47e minuut.
Pessagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno geeft een hoge lob. Ramírez rent richting de bal. Brünner rent richting de bal. Brünner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
de Chateaubriand geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. giovaninni met een snelle inworp. Tallote is nu in balbezit. Tallote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Betcher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. giovaninni met een snelle inworp. Tallote rent richting de bal. Tallote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campanile met de inworp. Hasan controleert de bal met de borst. Brünner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünner draait met de bal, schiet en ... Oberman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pessagno kopt de bal weg. Daar is Hasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brünner rent richting de bal. Brünner haalt uit met een fantastische trap. Oberman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Spereva06 1:0

85e minuut.
de Chateaubriand probeert de bal met de borst te controleren. giovaninni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de Chateaubriand zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, de Chateaubriand moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de Chateaubriand schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenixFC 42%, Spereva06 58%.
FenixFC - Spereva06 1:0