Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lepra74 Los locos fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
D`Elia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silvetti met een snelle inworp. Claretini is nu in balbezit. Claretini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Euvrard rent richting de bal. Lastra is nu in balbezit. Claretini onderschept slim de pass. Euvrard is nu in balbezit. Euvrard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Martell is nu in balbezit. Martell geeft een hoge lob. Inworp. Millacura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Novarese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tassart met een sublieme pass. Euvrard is nu in balbezit. Cosidoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cosidoy krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Claretini is nu in balbezit. Lastra onderschept slim de pass. Lastra passt de bal met de wreef. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Millacura passt de bal met de wreef. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez speelt de bal door. Likanlewful rent richting de bal. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lepra74 53%, Los locos fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lepra74 - Los locos fc 0:0

47e minuut.
Martino is nu in balbezit. Claretini verovert de bal door een tackle van achteren. Claretini speelt de bal door. Euvrard rent richting de bal. Euvrard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Radziwill speelt de bal door. Milapichun is nu in balbezit. Leftraru begaat een overtreding. Leftraru krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Coloccini probeert naar een medespeler te passen. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard passt de bal met de wreef. Claretini rent richting de bal. Claretini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tassart met een sublieme pass. Claretini is nu in balbezit. Claretini passt de bal met de wreef. Euvrard rent richting de bal. Euvrard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Daar is Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Claretini verovert de bal door een tackle van achteren. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fernandez met een sublieme pass. Rousseau is nu in balbezit. Likanlewful onderschept slim de pass. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Los locos fc 0:1

83e minuut.
Tassart rent richting de bal. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez speelt de bal door. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Martell geeft een hoge lob. Euvrard is nu in balbezit. D`Elia rent richting de bal. Euvrard onderschept slim de pass. Euvrard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Le Parc met een harde bal richting middenveld. Fernandez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rousseau de bal onder controle te krijgen. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful draait met de bal, schiet en ... Novarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lepra74 51%, Los locos fc 49%.
lepra74 - Los locos fc 0:1