Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azul Fútbol Club F.C Barcelona
424 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Martino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bolaño de bal onder controle te krijgen. Borruso rent richting de bal. Borruso draait met de bal, schiet en ... Daar is Knauf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bolaño kopt de bal weg. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino passt de bal met de wreef. Borruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borruso geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:1

13e minuut.
Daar is Righi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arino. Leon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Porcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gattalet verovert de bal door een tackle van achteren. Gattalet geeft de bal voor. Borruso is nu in balbezit. Borruso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Weiss de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Righi de bal. Tassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Righi krijgt een gele kaart. Tassara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martino met een snel genomen vrije trap. Borruso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Leon is nu in balbezit. Martino onderschept slim de pass. Martino met een sublieme pass. Tassara is nu in balbezit. Tassara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 56%, F.C Barcelona 44%.
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:2

56e minuut.
Gurdulich speelt de bal door. Pestarino is nu in balbezit. Pestarino geeft een lange en hoge pass. Von Thielmann is nu in balbezit. Von Thielmann geeft een hoge lob. Porcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pestarino probeert de bal met de borst te controleren. Pestarino geeft een lange en hoge pass. Von Thielmann is nu in balbezit. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leon heeft problemen om de bal te vangen. Gattalet onderschept slim de pass. Tassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattalet is nu in balbezit. Gattalet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:3

67e minuut.
Pitmann probeert de bal aan de voet te houden. Martino is nu in balbezit. Martino passt de bal met de wreef. Tassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassara haalt uit met een fantastische trap. Maffezini bokst de bal weg. Borruso is nu in balbezit. Borruso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:4

70e minuut.
Pestarino passt de bal met de wreef. Daar is Leon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leon speelt de bal door. Daar is Righi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Righi haalt uit met een fantastische trap. Porcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viatri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borruso geeft de bal voor. Maffezini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:5

89e minuut.
Mattone geeft de bal voor. Bolaño rent richting de bal. Bolaño passt de bal met de wreef. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 44%, F.C Barcelona 56%.
Azul Fútbol Club - F.C Barcelona 0:5