Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA River Plate Atlético Sur
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Artuch is nu in balbezit. Llankvkvyen probeert naar een medespeler te passen. Calbumanque rent richting de bal. Cattaruzza is nu in balbezit. Cattaruzza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione haalt uit met een fantastische trap. Manavella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - Atlético Sur 0:1

12e minuut.
Yako geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Virgilio met een snelle inworp. D’Audio rent richting de bal. D’Audio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gigena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gorostegui onderschept slim de pass. Gorostegui probeert naar een medespeler te passen. Gigena rent richting de bal. Gigena haalt uit met een fantastische trap. Yako probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 36%, Atlético Sur 64%.
CA River Plate - Atlético Sur 0:1

51e minuut.
Soria kopt de bal weg. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio passt de bal zonder na te denken. Gigena is nu in balbezit. Gigena draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Llankvkvyen passt de bal met de wreef. Artuch rent richting de bal. Met opzet legt Calbumanque zijn tegenspeler op de grond. Artuch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Artuch kan niet meer verder spelen. Capria komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vidosevich probeert naar een medespeler te passen. De Virgilio rent richting de bal. De Virgilio probeert naar een medespeler te passen. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mackenzie met de inworp. Klungelig pakt Llankvkvyen de bal. Gorostegui begaat een overtreding. Gorostegui krijgt een gele kaart.

79e minuut.
D’Audio haalt uit met een fantastische trap. Rozo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidosevich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Virgilio kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gorostegui probeert naar een medespeler te passen. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo rent richting de bal. D’Audio rent richting de bal. D’Audio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Parish probeert naar een medespeler te passen. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 45%, Atlético Sur 55%.
CA River Plate - Atlético Sur 0:1