Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA River Plate Black Crown
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Gigena probeert naar een medespeler te passen. De Virgilio rent richting de bal. Beltran begaat een overtreding. Beltran krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rosenberg met een harde bal richting middenveld. Gorostegui kopt de bal weg. Tsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gigena rent richting de bal. Gigena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Varon met een snelle inworp. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio passt de bal zonder na te denken. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg bokst de bal weg.

21e minuut.
Givens onderschept slim de pass. Givens passt de bal met de wreef. Beltran speelt de bal door. Gotta is nu in balbezit. Gotta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - Black Crown 0:1

26e minuut.
Beltran rent richting de bal. Beltran speelt de bal door. Gotta is nu in balbezit. Gotta schiet op doel. Visconti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Beltran probeert de bal aan de voet te houden. De Virgilio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Virgilio met een sublieme pass. D’Audio is nu in balbezit. D’Audio haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Tsin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA River Plate - Black Crown 1:1

43e minuut.
Beltran probeert naar een medespeler te passen. Cornali heeft problemen om de bal te vangen. Touriño is nu in balbezit. Touriño draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Visconti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 48%, Black Crown 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA River Plate - Black Crown 1:1

51e minuut.
Sanucci heeft problemen om de bal te vangen. De Virgilio maakt een afschuwelijke overtreding. Sanucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Virgilio probeert naar een medespeler te passen. Sanucci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gotta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Soria geeft een hoge lob. Araujo rent richting de bal. De Virgilio begaat een overtreding. Araujo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Araujo kan niet meer verder spelen. Marmet komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De Virgilio geeft een lange en hoge pass. Rosenberg met een sublieme pass. Parish kopt de bal weg. Gigena is nu in balbezit. Gigena haalt uit met een fantastische trap. Rosenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
D’Audio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nahuelanca komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Parish heeft problemen om de bal te vangen. Touriño is nu in balbezit. Touriño haalt uit met een fantastische trap. Manavella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 61%, Black Crown 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA River Plate - Black Crown 1:1