Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azul Fútbol Club Zuqundum
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Weiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minujin is nu in balbezit. Adreani rent richting de bal. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - Zuqundum 0:1

5e minuut.
Suarez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Thielmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Righi is nu in balbezit. Righi schiet op doel. Antilef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azul Fútbol Club - Zuqundum 1:1

13e minuut.
Pestarino onderschept slim de pass. Pestarino geeft een lange en hoge pass. Sanguinetti heeft problemen om de bal te vangen. Pitmann rent richting de bal. Pitmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bolaño probeert naar een medespeler te passen. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi is nu in balbezit. Righi draait met de bal, schiet en ... Antilef bokst de bal weg.

27e minuut.
Mangilwenu kuo probeert naar een medespeler te passen. Amartino rent richting de bal. Amartino speelt de bal door. Adreani rent richting de bal. Adreani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Minujin onderschept slim de pass. Minujin met een sublieme pass. Daar is Adreani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adreani draait met de bal, schiet en ... Knauf probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wedeltoft geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Vidosevich de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mangilwenu kuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi verovert de bal door een tackle van achteren. Righi passt de bal zonder na te denken. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann draait met de bal, schiet en ... Antilef bokst de bal weg.

38e minuut.
Leon heeft problemen om de bal te vangen. Minujin rent richting de bal. Minujin passt de bal met de wreef. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 60%, Zuqundum 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azul Fútbol Club - Zuqundum 1:1

64e minuut.
Pitmann onderschept slim de pass. Amartino onderschept slim de pass. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann rent richting de bal. Pitmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Antilef met een harde bal richting middenveld. Knauf kan de bal niet met de borst controleren. Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani is nu in balbezit. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Heredia komt het veld opgelopen. Mariman komt het veld opgelopen. Pestarino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alice komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Maffezini trapt de bal weg. Daar is Amartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alice met een sublieme pass. Pitmann is nu in balbezit. Pitmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bouvier komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Theiller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 39%, Zuqundum 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azul Fútbol Club - Zuqundum 1:1